Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
velislavnikolov avatar velislavnikolov 35 Точки

Въпрос за подготовки за изпит C# Basics

Здравейте. Видях, че ще има ново подготвително ниво от 19 октомври. В поясненията към него пише следното:

"Ще се проведат и четири подготовки, за да могат студентите да са максимално подготвени за изпита в края на нивото. Ще бъде предоставена повече информация за тях, когато наближи края на нивото.".

В момента карам подготвителното ниво което започна септември. Въпросите ми са относно тези четири подготовки към края на нивто: За нас ще има ли? Допълнителни ли са към курса(по план е само една в самия край, ако не се лъжа)? Кой ще ги води? Кога ще са? Ще съм много благодарен, ако някой ми поясни!

0
Основи на програмирането 06/10/2014 11:12:45
a.angelov avatar a.angelov 1319 Точки

Винаги има подготовки преди изпитите, колко ще бъдат на брой не мога да кажа. Гледай и тези от изминалите курсове - доста натрупан материал има вече.

0
05/10/2014 15:30:52
tsvetelin.tsvetanov.9 avatar tsvetelin.tsvetanov.9 13 Точки

Нашият курс имахме само една подготовка, така че зависи от графика на университета. Като цяло най-добрата подготовка за изпита ти е да решаваш яко примерни тестове. Аз лично така направих, не съм гледал предишни подготовки, само примерните изпити и авторските решения и се справих доста добре. Така че ако искаш да си вземеш изпита, Judge-а е доста полезен за тази цел.  

0
TeodorTodorov avatar TeodorTodorov 27 Точки

Най - добрата подготовка е да напишеш, колкото се може повече код. Хвани задачите от предишни изпити, ако ти се окажат малко във judj- a  на Телерик има още. Наблегни на решаването, не на гледането, и преди изпита гледай да си се наспал, не да удряш задачи през ноща, хвърли едно око и на масивите, може да те улеснят в някоя задача, и си именувай добре променливите, да не се чудиш по време на изпита, кое какво беше, (var1 var2 var3 - лоша идея), ако някоя задача не ми вади пълен брой, а вади примерно 80 от 100, и не успея да я оправя в рамките на 10 минути бих преминал на следващата, вместо да си изгубя времето, за 20 точки, носи си и нещо за писане задължително, по- лесно е да се мисли на хартия.

5
velislavnikolov avatar velislavnikolov 35 Точки

Благодаря за хубавите отговори.

1