Търся билети за Лудогорец - Ливърпул
Надявам се и тук да има фенове на футбола.Ако някой е купил пакетен билет и е фен на Реал , но не му се гледа Ливърпул нека да пише :) Аз фен на Ливърпул и си търся билети за мача.
Надявам се и тук да има фенове на футбола.Ако някой е купил пакетен билет и е фен на Реал , но не му се гледа Ливърпул нека да пише :) Аз фен на Ливърпул и си търся билети за мача.
Така казано, все едно никой не ходи на мачовете, за да гледа българския отбор...
Имам билет за сектор Г. Ако още имаш интерес - 0898900797.
Вече си купих за Б :)
Не бъркай клубния футбол и култура с националните отбори на държавите... Това, че някой журналисти са неграмотни и постоянно са на принципа "подкрепете българското, защото е българското" може да важи за неутралните зрители, но за феновете на отделни клубни отбори няма как - все едно да каже някой на феновете на Манчестър Юнайтет или Тотнъм да идат да подкрепят Манчестър Сити, щото е английски тим и видите ли играе в ШЛ....
Колкото до феновете на Лудогорец - особено след добрите им изяви миналата година, мисля че фенската им маса доста нарастна, така че освен хора, които искат да си видят любимия Ливърпул на живо, ще има и доста истински фенове на орлите от Разград, както и много неутрални зрители, които просто ще подкрепят българското, защото си е нашето...
Матрикс, това за 'неутралните' зрители, ако присъства в едно изречение с 'подрепят българското', трябва първо да мислим за националния отбор! "Каузата" са нищо повече от мода, истинската КАУЗА трябва да е националния отбор и в частност мача в петък! Въпроса ми е, къде ще бъдат тези родолюбци в петък? Вероятно ще топлят дивана вкъщи, защото чисто и просто, отдавна не е модерно да ходиш на мач на националния...
Не ми пука кой за какво ходи.На този мач аз отивам да гледам любимият отбор-Ливърпул.Търся си билет и толкоз.
А Лудогорец никога не са ме вълнували и няма да ме развълнуват.Може да ме развълнуват когато този отбор се напълни с БГ футболистите.И те да имат такива успехи.За национала кауза е само националният отбор.А относно фенове на Лудогорец - гледай един техен мач с ЦСКА , Левски , Локо или Славия в Сф или Локо Пд или Ботев Пд в Пд и ще разбереш колко истински фена имат.Мисля , че това изчерпва отклонението от темата за Лудогорец.