Цена на Курсовете в Софтуни
Здравейте,искам да попитам каква е цената на курсовете в Софтуни по всички модули ако ги запишеш всичките? Правят ли се някакви отстъпки?
Здравейте,искам да попитам каква е цената на курсовете в Софтуни по всички модули ако ги запишеш всичките? Правят ли се някакви отстъпки?
Здравей,
Цените по програмата за Софтуерно инженерство са следните:
- Programming Basics - безплатен, заплаща се само изпита (тоест можеш да си ходиш на курса и да видиш за какво става въпрос съвсем безплатно). Обявява се дата, преди която можеш да се възползваш от Ранно плащане, което е на стойност 50 лв, а след тази дата цената е 100 лв
- Tech модул - 390 лв за присъствена форма на обучение и 330 лв за онлайн форма на обучение. В цената влизат всички уроци, ресурси упражнения и изпити.
В зависимост от езика, към който се ориентираш след това, трябва да се запишеш за определени курсове, който могат да бъдат видни в Профил > Учебен план.
За C# и Java са 5 модула след Tech модула, а за PHP и Javascript - 3 модула , като цените пак са 330 и 390 лв (по същият начин, както в Tech модула)
По подробна информация, както казах: Профил - > Учебен план.
СофтУни предлагат и т. нар. Отворени курсове, които не следват програмата на Софтуерното инженерство и могат да бъдат записани свободно, като например Mobile Development, QA и т.н. Там цените са по-скоро индивидуални за определените курсове, но по мои наблюдения най-често са 180 лв присъствено, 160 лв онлайн за курс, като ако там запишете цял модул (състоящ се от 2-3 курса), мисля, че излиза малко по-евтино.
Доколкото на мен ми е известно, по програмата Софтуерно инженерство няма как да се възползваш от някаква отстъпка, освен за ранното записване за Basics.