Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Vasilsk avatar Vasilsk 109 Точки

Размяна на групи

Здравейте колеги,

Записан съм за първа лекция в събота от 14:00 до 18:00ч. и бих искал да се прехвърля в тази в сряда от 18:00 до 22:00ч. Някой от записалите се за сряда има ли желание да се разменим ?

Тагове:
1
Общи приказки
VGeorgiev avatar VGeorgiev 1385 Точки
Best Answer
Моля, като избирате група или преди да си смените групата, мислете добре кога искате да присъствате, понеже накрая като ви добавяме точките към крайния резултат, може да не ви се зачетат всички присъсвия. Особено ако сте си сменяли групите често по време на курса.
0
Yulia avatar Yulia 1345 Точки
Е точно за C# Basics няма точки за присъствия и отчитания, та не би трябвало размяната да създава някакви проблеми, нали?
0
Petya avatar Petya 2460 Точки
@Yulia Да, сега няма да отчитаме присъствия, но е добре да знаете за напред и да не се създават грешни впечатления у хората. Просто ще стане много сложно и ще има недоволни.
1
Yulia avatar Yulia 1345 Точки

Ще се възползвам да си потърся размяна и аз. Аз съм записана в неделя от 10ч, но искам да се разменя с някого, който е в следващата група от 14ч, защото пътувам от далеч, а не успях да се запиша веднага за тази група. Има ли някой, на който му е без значение дали ще е сутрин или следобед на лекция? Please...

0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки
Здрасти! Аз съм записан за 2-рата лекция в събота вечер от 18:00 до 22:00 Ако ти е по-удобно от другата седмица мога да ти взема твоята в неделя а ти моята в събота вечерта.
0
Yulia avatar Yulia 1345 Точки
Здравей, уви... трябва ми точно групата в неделя между 14 и 18ч. A и в събота вечер, мисля, че има места по-принцип.
0
radko_975 avatar radko_975 20 Точки

Здравейте ! Аз имах същия проблем и намерих решение във фейсбук групата (те са две) на университета. Някъде в някой от многото постове (ако се разтърсите) ще намерите ЛИНК към сайта, в който пише в коя група колко евентуално свободни места са останали и дали има възможност с някого да се размените. Аз така смених моята. Поздрави ! Надявам се да съм бил полезен ! Лека вечер :)

1
charlike avatar charlike 114 Точки

Аз не съм претендент, но пък заглавието на темата е много общо и бих искал и аз да отправя едно питане. Знае ли някой на вечерните в петък и събота от 18 до 22 кой преподава - @Наков ли е?

И ако не е Наков, някой желаещ да се разменим? Нямам претенции за часове и дни, просто още първите часове бяха заети дневните групи, а вечерно на забатачено в Хаджи Димитър ми е леко некомфортно към Надежда. :D Пък в деня на пускането на записването на групите спах до 18, нямаше как просто.

btw, понеже знаем, че се следят всички теми, особено като си някакъв главен човек в един форум, минаващите през тази тема девове на форума да им светна, че може да сложат @-autocomplete и да стават линкове към профилите в сайта - няма да е лошо :)

0
Yulia avatar Yulia 1345 Точки

Наков показва този график на откриващата лекция.

3