SoftUni CS клан + други подобни.
Предлагам да си направим СофтУни кланове за различни игри.
Аз играя CS така че.........
Предлагам да си направим СофтУни кланове за различни игри.
Аз играя CS така че.........
Здравей,
Имаше предложения за подобни инициативи, например за хора които се интересуват от писане на код за айфон (или нещо подобно) - възможно е да е имало и за нещо друго.. Какво искам да ти кажа: пусни си тема кой, за какво и защо търсиш и ще видиш дали има интерес, дали ще се съберете и т.н.
Два минуса не трябва да ти чупят кода, до тук имаш 65 прегеда, 5% успеваемост да имаш - ето ти 3ма човека :)
На колегите с минусите ще кажа, че в съвременните университети, е нормално и има клубове по интереси, без ограничение в темите или в бройката, даже някои събират такса - дали за наем на зала, терен или друго! Просто, местенце със съмишленици :)
Разчупете се малко :) Всеки има мнение и не е необходимо то да е сходно с нечие друго!
Направо направи група в Steam и дай линк, който се интересува ще се присъедини. Все пак играенето на игри може да се брои съвсем сериозно за форма на тиймбилдинг.
Edit: Ето линк за група в Steam - http://steamcommunity.com/groups/SoftUni
Добра идея, така хем ще се вижда и кой какво играе, без нужда от излишни организации по игри и прочие :)
Е , не всяка игра се играе чрез Steam и не всеки го ползва :D (от личен опит) . Някъде назад във времето имаше тема за кой какви игри играе , но мисля , че там си и остана , надали някой се свърза с някой :D
Играя DotA 2, когато имам свободно време. Ако има желаещи може да се намерим
И аз цъкам дота 2 :Д ама нещо няям време :/
CS:GO - Botkoy, когато имам време.Обикновенно петък вечер докато зяпам NextTv/BoxTv/Myst
Поздрави!
Ми не знам. :) На мен ми се струва малко "интересно" да даваш минус на предложение ама, хора различни. :) Благодаря ти за подрепата.
-birkoff;