Предложение за преглед на коментарите за теб в екипните проекти
Здравейте колеги, надявам се да не повтарям темата (потърсих подобна в търсачката, но не намерих), но бих искал да поставя на обсъждане въпрос:
ЗА/ПРОТИВ формата на сайта да предлага възможност да разгледаш направените коментари от съотборниците ти при изпълнение на екипните проекти.
Естествено целта няма да е кой колега какво е казал за теб, а да видиш коментарите, които са направени по повод работата ти. Това би помогнало да работиш върху някои твои слабости, за които ти може и да не подозираш, а в същото време страшно дразнят околните. Естествено ще можеш да работиш към премахването на тези слабости ако не си тесногръд и си отворен за критика. Но все пак, ако 10 от 12 човека ти кажат, че си мързелив и не даваш всичко от себе си, поне ще се замислиш дали наистина не е така.
Като изпълнение не мисля, че толкова ще затрудни модераторите на сайта защото тази функционалност (до колкото знам) се предлага на работодателите. Просто може някакъв лимитиран вариант да се предоставя като обратна връзка и на студентите.
Като мотиви за против лично аз виждам това, че някой колега може да се досети все пак кой какъв коментар е оставил за него (като следи коментарите след всеки проект) и да търси сметка и да хейтва останалите колеги и т.н.т., но според мен тази инициатива ще е по - скоро положителна от колкото отрицателна.