Съвет относно бъдещо обучение в Softuni
Здравейте колеги. Аз съм записан в поготвителния курс по C#. Аз съм ученик в 11 клас. За мен програмирането е много интересно и мисля ,че това е с което искам да се занимавам, но незнам дали сега е момента да започна или след като завърша. Незнам дали ще могат да се съвместяват училището със SoftUni. Ако има и други ученици тук нека споделят как се справят, възможно ли е да се съвместят и двете. Ще съм благодарен за всеки съвет.
За кратки периоди от време съм се занимавал със странични занимания, но като цяло не. На мен притесненето ми не е училище, а интензивността на обучение в СофУни.
Продължавам да настоявам за същия пример :)
Интензивността в СофтУни е такава, като ако тренираш някакъв спорт или ходиш на уроци по някакъв музикален инструмент или какъв да е друг commitment от такова ниво.
В крайна сметка, ако не те притеснява училището - значи нямаш проблем. Ти си там най-много 8 часа на ден. Някакви 8 часа, които предполагам, би ги проспал, ако не ходеше на училище. Със сигурност нямаше да станеш в 7 сутринта, за да решаваш домашни от СофтУни :) Връщаш се в 13:00 - 14:00 от училище и денят е пред теб. За времето, което ти остава докато ти се доспи максимално + останалите занимания, които имаш, ще успееш да се справиш с темпото.