Профил
Loading...
+ Нов въпрос
ruskovweb avatar ruskovweb 15 Точки

Структури от данни - Мнения

Здравейте, колеги! Тези от Вас, които са преминали през този курс, може ли да споделите мнения за него? Според вас лоша идея ли е да го запиша, при положение, че ще се застъпи с курса по "JS Core", който карам в момента? "JS Core" приключва на 16-ти Декември, а "Структури от данни" започва на 3-ти Декември, т.е. ще се застъпят само за 2 седмици. Какво мислите?

misho_dobrev avatar misho_dobrev 116 Точки
Best Answer

Гледах програмата на курса. Започват се с по-прости неща, които вече са учени или споменавани в други модули като Тех модул, C# или Java Fundamentals. Почват се с линейните структури от данни като масиви, листове стекове и опашки и от там нататъка се гради към по-сложни нелинейни и специфични структури от данни. Но тъй като курса явно е правен за работещи вече програмисти и е онлайн, в резултат е с по-малко натоварване от стандартните модули, но се простира по-напред във времето. Две седмици не са проблем да се наваксат след това дори и изобщо да не можеш да се готвиш. Изпита е чак края на февруари, а домашните са само 10% пак.

1
ZhPetkov avatar ZhPetkov 45 Точки

И при мен има застъпване, но ще го запиша. от 18.12 до 14.01 ще има време да се насмогне с видеата и задачите според мен.

Успех.

1
kostanikolov avatar kostanikolov 45 Точки

Аз в момента съм в Java DB. Не съм го карал, но все пак го записах, понеже е безплатен, а и е само 2 пъти в седмицата, така че няма лошо, ако се чувстваш окей.

1
k.sevov avatar k.sevov 1077 Точки

Според мен можеш да си го запишеш без никакви проблеми, тъй като в началото курса тръгва доста леко и след няколко седмици вече започва да става по-интересно. 

1