[Homework] Linux System Administration - Storage, RAID, Partitioning
Здравейте, за домашното трябва само 1 от 15-те теми да развием или да отговорим на всички 15 въпроса ? Благодаря
Здравейте, за домашното трябва само 1 от 15-те теми да развием или да отговорим на всички 15 въпроса ? Благодаря
Само една тема.
Една тема написана на Английски и изпратена в .txt формат.
Само една темичка се развива и не виждам никъде да е посочено език на който да се напише. Няма го и на записите казано... ако греша ме поправете
Успех
Условията на задачите са написани на български - следователно отговорите трябва да са на български
Видеото от първата лекция:
http://www.youtube.com/watch?v=zlKXJR5GWp0
За домашните (като цяло): 39:50 - 47:00
За езика (конкретно): По някое време на лекцията беше повдигнат въпроса за езика на домашните. Отговора беше -- български или английски, по избор.
За да не отварям нова тема да попитам имате ли проблем при възпроизвеждането на презентацията под Windows 8. При мен части от текста липсва, а и самата презентация изглежда по друг начин.
Това е така, защото презентацията не е правена с Office пакета на Windows, а с накакъв алтернативен под Linux/Mac. Инсталирай си LibreOffice и отваряй прецентациите с него.
Това, което аз разбрах на лекцията е, че отговаряме на една тема по избор. Избираме си и пишем по нея. Това със сигурност. На място попитах и ми беше отговорено, че домашното се пише на английски, което не би трябвало да ни е проблем, след като всичко ни е на английски, примерно man page-овете :) И на мен ми стана странно, че въпросите са зададени на български език, но аз лично не го смятам за проблем :)