Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Matrix avatar Matrix 1089 Точки

Pro версията е платена и струва бая. Чувал съм обаче, че Free версията върши същата работа (без някой благинки), с разликата, че добавяла някакво лого от рода на "Made with Unity 3D" долу в дясно на играта... За учебни цели обаче съм чувал че Free версията е предостатъчна... Освен ако не са казали друго на откриващата лекция на курса, не знам, не съм имал възможност да я гледам още...

3
21/10/2014 16:11:40
Kibork avatar Kibork 87 Точки

Изгледах лекцията, но така и неможах да разбера, коя версия изискват от нас.

За плюсовете от платената версия четох в официалният им сайт. Наистина поне доколкото видях повечето неща са включени в Free версията.

Мерси за помощта.

Поздрави,

Димитър!

0
rafatpc avatar rafatpc 52 Точки

Според мен Free версията е напълно достатъчна за учебни цели, ако искаха изрично платената щяха да кажат на откриващата лекция, сигурен съм.

1
Kibork avatar Kibork 87 Точки

Така и предполагах. Освен това Free версията има много от нещата, с които Pro версията разполага.

Мерси, за помощта.

Поздрави,

Димитър!

0
a.angelov avatar a.angelov 1317 Точки

Има логика да се ползва безплатната версия - най-малкото ако се изисква платената /и ако курса не завършва в рамките на trial периода й/, би трябвало да се осигурят някакви учебни лицензи, както са осигурени за друг софтуеър необходим за обучението ни.

2
georgy.nedyalkov avatar georgy.nedyalkov 103 Точки

Курсовете, като цяло са насочени в използването на Free software, щом изрично не са казали, че трябва да се ползва Pro (платената) версия си ползвай Free.

1
tanija avatar tanija 61 Точки

FREE версията е достатъчна - 45:54 - тата минута от видеото smile

4