Unity3D Free or Pro
Здравейте, колеги!
За курса Unity3D достатъчна ли ще ни е Free версията, или ще трябва Pro?
Поздрави,
Димитър!
Здравейте, колеги!
За курса Unity3D достатъчна ли ще ни е Free версията, или ще трябва Pro?
Поздрави,
Димитър!
Pro версията е платена и струва бая. Чувал съм обаче, че Free версията върши същата работа (без някой благинки), с разликата, че добавяла някакво лого от рода на "Made with Unity 3D" долу в дясно на играта... За учебни цели обаче съм чувал че Free версията е предостатъчна... Освен ако не са казали друго на откриващата лекция на курса, не знам, не съм имал възможност да я гледам още...
Според мен Free версията е напълно достатъчна за учебни цели, ако искаха изрично платената щяха да кажат на откриващата лекция, сигурен съм.
Така и предполагах. Освен това Free версията има много от нещата, с които Pro версията разполага.
Мерси, за помощта.
Поздрави,
Димитър!
Има логика да се ползва безплатната версия - най-малкото ако се изисква платената /и ако курса не завършва в рамките на trial периода й/, би трябвало да се осигурят някакви учебни лицензи, както са осигурени за друг софтуеър необходим за обучението ни.
Курсовете, като цяло са насочени в използването на Free software, щом изрично не са казали, че трябва да се ползва Pro (платената) версия си ползвай Free.
FREE версията е достатъчна - 45:54 - тата минута от видеото
Изгледах лекцията, но така и неможах да разбера, коя версия изискват от нас.
За плюсовете от платената версия четох в официалният им сайт. Наистина поне доколкото видях повечето неща са включени в Free версията.
Мерси за помощта.
Поздрави,
Димитър!