Мотивиращи истории на успели хора
Здравейте,отварям тази тема за хора,които са започнали със Софтунито или по друг начин и са осъществили мечтите си и работят желаната професия,независимо от това на каква възраст са били,какви трудности са има ли и тн.
Тези истории мотивират и други хора,че мечтите стават реалност само с усилия и желание.
ПС:Правя тази тема,защото понякой път лично на мен ,а и предполагам на други им пада вярата и мотивацията ,и като прочетат ,че е имало хора в тяхното положение и са успели ,се зареждат със сили .
ПС2:Примерно аз съм на почти 25 години,завършил съм финанси,работя във финансовата сфера и мразя работата си.А винаги съм имал голямо желание и мерак да работя в IT сферата и сега започвам с ниво 0,но понякой път се чудя дали ще успея да се справя с трудностите по пътя,които имам и дали работата няма ми пречи за осъществяването на мечтата ми,дори се чудя дали да не я напусна и да се отдам на учене,от там идва въпроса дори и да уча дали ще си намеря работа без стаж и с образование ,което не е свързано с тази сфера и като прочета личната история на някой успял независимо трудностите се мотивирам още повече.