Допълнителни задачи за начинаещ
Здравейте, изпратил съм си домашното, но ми се иска да решавам още задачки.Мога ли отнякаде да видя други?
Здравейте, изпратил съм си домашното, но ми се иска да решавам още задачки.Мога ли отнякаде да видя други?
Можеш да правиш домашни напред от изминалите випуски, влизаш тук, избираш някой изминал вече курс и си гледаш домашните и лекциите от него. Като цяло е добра практика винаги да си с една стъпка напред, така че няма да загубиш ако караш с 1-2 лекции напред. Домашните мисля, че са същите (можеш да се подсигуриш като сравниш твоето домашно с това на миналия курс), така че няма да правиш напразно задачи, а ще можеш направо да си ги submit-ваш :)
Ако още не си го направил, можеш да се регистрираш в Judge системата на СофтУни и да решаваш задачи от минали изпити, които може да намериш ето ТУК.
На линка по-долу ще намериш най-различни и полезни задачи/упражнения групирани в отделни уроци :)
Благодаря и на тримата доста помогнахте.Намерих си работа за почивните дни :)
Ако има още лекции, гледай ги напред от другите курсове или от youtube. Ако си изгледал всички лекции реши изпитите в judge, ако си решил всички изпити може да решаваш изпитите на телерик или да четеш книгата за C#.