Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
emilbobev avatar emilbobev 0 Точки

Не ми се появява място за качване на домашно. Записан съм за онлайн курса C# Basics October.

Здравейте,

 

Вчера след като си завърших домашното, се опитах да го кача по подробно описания начин във видеото от първата лекция. За съжаление не успях да намеря подобна финкционалност и изпратих домашното си по емайл info@softuni.bg.

Има ли други с подобни проблеми? Моля за съдействие?

За информация, аз съм се се записал за онлайн курса, а не за онсайт.

Благодаря предварително.

0
Предложения и проблеми 27/10/2014 11:05:57
Petya:
Проблемът е разрешен. Студентът е използвал друга регистрация.
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

От въпроса ти въобще не става ясно за кой курс и кое домашно става въпрос, описвай по-подробно проблемите като срещнеш такива, включително в името на темата. Иначе трудно някой ще ти помогне.

Предполагам става дума за C# Basics October. В страницата на курса не са активирали качването на домашни, просто екипът трябва да го направи. Вероятно ще стане до 1-2 дни.

1
emilbobev avatar emilbobev 0 Точки

Да, точно за курса C# Basics October се отнася горенаписаното.

Благодаря

0
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

"За информация, аз съм се се записал за онлайн курса, а не за онсайт."

До колкото знам аз онлайн курса няма домашно, т.е. е напълно нормално да нямаш меню за домашни. Освен ако онлайн курса могат да качват домашни, а просто да не им се брои като част от оценката - тогава трябва да го има менюто.

0
27/10/2014 11:19:30
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

Всички могат да качват и проверяват домашни и съответно няма разлика в менютата. Просто за онлайн студентите това не влиза в оценяването.

1
Bi0GaMe avatar Bi0GaMe Trainer 389 Точки

Колегите от онлайн имат същите домашни, като тези онсайт. Просто дали ги решават и пращат си е тяхна работа. Предполага се, че повечето нямат време, защото работят или вече са минали материала и искат да се запишат само за изпит. Затова оценката от домашното не влиза при тях, но естествено, че имат право на домашни за подготовка, както и да оценяват другите си колеги, веднъж предали домашно.

0
Bi0GaMe avatar Bi0GaMe Trainer 389 Точки

Здравей, имаше подобни проблеми и при другите колеги от същия курс. Надявам се да си описал проблема в имейла с домашното, колегите от администрацията ще го оправят, ако пише, че не си записан за курса. 

1