Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
pavlinD10 avatar pavlinD10 2 Точки

Програмиране, ТЕЛК, с държавна субсидия за "млад" пенсионер

Здравейте! Първо да се представя, казвам се Павлин на 30 от Варна, въпросът ми е с пенсия от 217лв. давани от държавата трудно мога да изкарам допълнително сега се включих в кликане на реклами от два сайта и смятам да си направя въпросните упгрейди та както и да е трудно живея като за млад мъж на едва 30 от 2 месеца, въпроса ми е като прочета и направя всички упражнения от книгата въведение в програмирането с Йава, защото това е езикът с който искам да се занимавам така да го кажа през много езици минах и този най ме устройва как бих могъл с такава пенсия да изкарам цели 2 години в софтуни след началните ми познания по езика Йава, знам, че не е невъзможно но е трудно да се справя та след колко време горе долу ще успея да започна след въведението от да кажем от около до година да кажем като хем посъбера малко парички, за да успея да плащам, защото до колкото разбрах и знам единия курс само един струва 440лв а за мен това са два месеца и малко не съм чувал за намаления за хора с ТЕЛК така че както и да стане искам да завърша това определено бих желал да чуя отзивите ви относно въпроса със сигурност ще уча дистанционно няма да може никой да ми помага и ако може също да питам колко време ми е необходимо, за да навляза в нещата преди да започна Програминг Бейсикс с Йава, благодаря за отделеното време и внимание.

0
Въпроси за SoftUni
ivanrk avatar ivanrk 68 Точки

Видеата от лекциите са отворени и без да сте записан за самия курс. Учете, решавайте задачи, щом имате желание, след време може да опитате да кандидатствате по обяви. Най-важни са модулите Programming Basics - Java Fundamentals - Java DB, Java Web. Просто да плащате такса на всеки 4 месеца означава да живеете със 100лв на месец... а за онлайн обучение не знам да има стипендия.

0
TeMePyT avatar TeMePyT 142 Точки

Стари инстанции и Judge са ти достъпни, ако имаш желание да учиш не ти трябва да плащаш. Аз самия се двоумя има ли смисъл да им плащам тази сума, 330 лева бяха поносими( работя и уча), но 440 направо се оляха, а промяна НИКАКВА. Безплатни ресурси из нета и YouTube колкото искаш, намерил съм си канали в тубето, един покрива всичко от бейзикс до C#Advanced, вкл SOLID принципите всеки поотделно, Unit Testing, WPF, ASP.NET и MVC, всичко това с примери, дебъгване и обяснения кое как и защо така работи. Имам друг със супер много видеа за ASP.NET CORE... И всичко това е безплатно. Английски и мерак за учене, това е. Плащането за знания си струва, ма си има граници....

0
emo.999 avatar emo.999 399 Точки

Здравей,

ТУК можеш да намериш отвореното учебно съдържание. Не ти е необходимо да учиш предварително за да започнеш Programming Basics с Джава. Там се дават началните знания. А, ако си достатъчно мотивиран можеш да се научиш и сам особено като имаш учебното съдържание поднесено безплатно от Софтуни. Така, че давай! Пожелавам ти успех!

1
LyuVas avatar LyuVas 1 Точки

Здравей,

 

Мои познати след учене по 1 -1,5 години Java ги взеха в различни компании като Junior /младши/ специалисти.

Мисля че след 12-18 месеца спокойно може да се кандидатства в компания, а най-лесното е да си подадеш координатите на агенция за работа и от там ще ти организират дистанционни интервюта според мен!!!

Поздрави и лека 2021

0