изпит Уеб Фундаменталс
Моля , някой да ми каже дали е проблем че съм изпуснал срока за записване за изпита в неделя(02.11.2014), тъй като няма да имам възможност да се ява на първия изпит на 28.10.2014.
Моля , някой да ми каже дали е проблем че съм изпуснал срока за записване за изпита в неделя(02.11.2014), тъй като няма да имам възможност да се ява на първия изпит на 28.10.2014.
Как да си го изпуснал, след като е активно още записването? Не виждаш ли оранжевото каре подканящо за избор на група за изпита?
Леле, колко бързо са се запълнили местата за 02.11.2014. Който не може да присъства утре, какво следва? Поправката кога е, няма ли възможност да се отиде на 02.11. Работата е там, че няма как да се обадя на телефона за контакти, тъй като работното време е свършило.
Логично е повечето хора да не могат да присъстват, при положение че утре е работен ден, а изпитът почва в 10...
Колега Белберов , мисля че и днес ако позвъниш няма да има проблем да се запишеш за неделя.
За неделя сигурно са свършили местата. Сутринта бяха записани 187/200 човека, явно това има предвид.
Г-н Ангелов явно не съм се изразил правилно, за което се извинявам. Позвънях на телефонът за контакти и се разбрах с дамата отсеща , да се ява на изпит на 02.11.204 , тъй като няма да имам възможност да се ява на 29.10.2014. Колегата Филеков е прав че , бяха свършили местата за неделя.
И аз вчера нямах възможност да се запиша и днес вече бяха свършили местата за изпита в неделя, а нямам възможност да присъствам на изпита в сряда.