Loading...
emrah.bekir avatar emrah.bekir 1 Точки

Относно лекторите

Здрайте колеги,

Днес докато бях на лекцията сутринта, нещо ми направи много голямо впечетление.

Лекторът се притесни и малко се обърка, което е съвсем нормално, като за човек, който излиза да преподава пред толкова много хора и няма многогодишен опит. След няколко лекции ще се отпусне и ще преподава много по-добре. Вместо да покажем уважение към тези хора, който са дошли за каузата да преподават без да им се плаща, някой колеги едва ли не, си говореха, как може да сложат такъв лектор. Ако някой може по-добре, нека да излезе и той да обясни лекцията, в противен случай по-добре си мълчете и гледайте да помогнете вместо да се правите на интересни. Това, което се опитват да направят тези хора, е нещо много хубаво. Наков прави всичко възможно на една добра цена всички да получат едно добро образование и да си намерят работа. 

Ще помоля всички колеги да проявят разбиране, и то не за друго, но от тези хора можем да научим много!

Тагове:
29
Общи приказки
beBoss avatar beBoss 507 Точки

Е това как да го коментирам. Хората искат да помагат и да дават знания, а другите, дето и това нямат, да се подиграват е смешно. Аз подкрепям идеята хора тепърва завършили също да преподават, като това ги прави много, много по-добри. Както знаете, ставате по-добри в нещо, когато се опитвате да преподавате/ да помагате на другите, не като пазите знанията си за себе си.

4
kostadin.ivanov.52 avatar kostadin.ivanov.52 32 Точки

Аз останах и на следващата (следобедна) лекция и същото се коментираше и за лекторката... Много е грозно ! Засрамете се ! Тези хора са тук, за да ни научат ... Дано си вземат някакви ''бележки'' от този пост...

4
iliev72 avatar iliev72 147 Точки

Влади Карамфилов ли е бил ?!

0
SmAcK avatar SmAcK 12 Точки

Аз не съм забелязал подигравателно отношение, но съм напълно съгласен с теб. Хората са дошли за да ни учат, а някои не го оценяват. Лекторите ми действат вдъхновяващо, защото обясняват много по-добре от повечето университетски такива и не проумявам как може да има такива хора. Всеки греши и би могъл да се притесни в дадена ситуация. Дръжте се културно(дано въпросните хора го прочетат и си вземат поука).

1
frisky avatar frisky 16 Точки

Аз съм много доволен от този лектор, първата лекция миналата събота всчико беше ок :) Днес не знам и той като че ли се обърка малко от битовите оператори :D или просто не се е наспал, но на всеки се случва , така че не бъдете толкова крайни :)

2
WhatTheFoxSay avatar WhatTheFoxSay 61 Точки

Че то на 3-тата лекция и Наков се бъркаше доста често, но след като я изгледах имах една добра основа за решаването на задачите след това. Наков постоянно повтаря: "Лекциите са 10% от знанията, а упражненията 90%" Ако не сте разбрали от лекцията нещо, гледайте някоя друга в интернет или пък гледайте на запис същата лекция и така... 

Преподавателите са супер и лично на мене са ми за пример до един!

2
LenaB avatar LenaB 112 Точки

А защо изобщо обръщате внимание на подобни коментари? .

Естествено всеки има право да прецени дали е на мястото, на което иска да бъде и дали иска да отдели от времето си за точно това обучение. Ако някой го смята за неподходящо може съвсем деликатно да го прескочи, особено предвид, че е предоставено безплатно. Коментари на глас са проява единствено на липсващо възпитание.

Силно се надявам, че лекторите следват моето мото да игнорират простотията във всичките й форми!

1
BoYaN avatar BoYaN 336 Точки

Здравейте,

Напълно нормално е лекторите, които повечето всъщност са топ студентите от академията на телерик, да имат затруднения при водененто на лекции, те НЕ са лектори, все още. Те са отлични специалисти, но едно е да разбираш дадена материя и съвсем друго е да преподаваш.

А тези, които са коментирали лекторите ами стигнете тяхното ниво и тогава давайте оценки, иначе мнението Ви няма никаква тежест, а при условие че не ви искат нищо насреща, няма как и да предавявате претенции.

Като дойде време за подготовката за изпит ще ги оцените подобаващо, гарантирам.

Поздрави

2
ZlatinStoyanov avatar ZlatinStoyanov 16 Точки

Лекторите постоянно правят някакви малки грешки, неточности и "несигурности", което въобще не е нещо отрицателно и мен ме навежда на две мисли:

- материята е много сложна и нееднозначна, но така ние имаме голямо поле за изява и мислене и собствена инициатива, защото нещата могат да станат по много различни начини;

- всички тези хора, начело на г-н Наков искат да ни научат; нали знаете китайската поговорка:

"Дай на човека риба и ще го нахраниш за един ден. Научи го как да лови риба и ще го нахраниш за цял живот."

1
Plami avatar Plami 373 Точки

Нормално е да има тук там неточности и притеснение. Та ако всеки от нас излезе пред 200 непознати човека няма ли да се притесни?!Все пак всеки преподавател има нужда от повече практика, нали не си мислите, че Наков е станал преподавател за един ден :)

Днес имах лекция при един от новите преподаватели и бях изключително доволна. Толкова много примери разгледахме и самия той импровизирано пишеше редица програми. Мисля, че това е много по-добре от монотонното повтаряне на сухата материя без никаква практика в редица други наши университети.

На всички нови инструктори бих казала давайте смело напред. You can do it! :)

0
kristopher avatar kristopher 4 Точки

Аз искам да похвала днешния лектор, който водеше лекцията от 18:00. Мисля, че се казва Владислав Карамфилов. За първи път разбрах всичко от лекцията, а накрая на лекцията въобще не бях уморен. На други лекции ми се е случвало да ме боли глава. Изключително добре разказана и показана лекция. Браво !!! Много добър !

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.