Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Deyanova avatar Deyanova 71 Точки

Заповядайте The workaholic afterwork party на 17-ти януари

The workaholic afterwork party ще е състои на 17-ти януари (четвъртък) 2019 г. в Once upon a time Biblioteka от 19:00 до 23:00 ч.

Afterwork партита са наложени вече от години в Европа като най-ефективната комбинация между бизнес и забавление след работа. Това е мястото, на което да намериш нови бизнес партньори и/или работодатели; да обмениш идеи, да срещнеш нови хора, или любовта на живота си, да се позабавляваш с приятели или колеги след тежък работен ден, наслаждавайки се на свежи коктейли, хубава музика и много изненади и игри. 

На събитието следващия Четвъртък, посветено на предприемачеството, очаквайте... да срещнете основатели на някои от най-успешните Startup компании у нас, партньори на водещи венчър фондове, мениджъри и служители от големите компании у нас, инвеститори, бизнес ангели, политици, банкери, хора от шоубизнеса и др. 

Елате и създайте безценни контакти, които могат да прераснат в нова кариера, бизнес възможност, нова връзка, да научите нещо ново и просто да прекарате една приятна вечер, пиейки коктейл в приятна компания на фона на хубава музика и хапвайки вкусна храна, предоставена от нашите партньори.

Регистрация може да направите тук или тук.

Тагове:
0
Events