Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Да, само да добавя и още един момент, а именно че на приемният изпит ще може да се решават задачите и на други езици. Изпита е по основи на програмирането, не по синтаксиса на C#. За тези, които са решили да пишат на друг език, е очевидно, че е абсурдно да се изисква от тях задължително да предават домашни по C#.
Доколкото разбрах, тук не е направено разграничение между хората, желаещи да пропуснат ниво 0 и тези, които са се записали да учат онлайн. Възможно, това е причината така категорично да няма домашни за всички, които са записани не-присъствено.
Стана ми интересно защото човек може да се запише онлайн не само защото иска просто да се яви на изпити за съответните сертификати, а може просто финансово да не може да си позволи редовно обучение или да учи два университета едновременно. Пък и домашните за мен са най- важната част от обучението.
Ами да, домашните са 90% от обучението ти. Имаш задачи, над които да блъскаш повече от два-три часа, стига да не са ти прекалено елементарни, но решаването ти даваш опит, намираш няколко решения на една задача и така. И ако си ги предаваш независимо, че си онлайн, ще си получиш съотетните точки(ако всичко е наред със задачите).