Loading...
mihayloff14 avatar mihayloff14 824 Точки

да, просто се запиши за следващия курс който предстои онлайн или присъствено, както искаш. Мисля че се заплаща такса от 20 лева за повторно явяване. Най-добре се свържи с екипа от формата за контакти.

1
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

Стига да има друга група, с която да го положиш изпита, до колкото знам, няма проблем да се презапише курса или да се явиш само на изпита.

1
09/11/2014 16:49:12
zutobg avatar zutobg 21 Точки

Кога ще се разбере с колко точки ще може да запишеш онлайн?

0
a.angelov avatar a.angelov 1316 Точки

Погледнах ти точките.

Моят съвет е, да продължиш да учиш и да се явиш на изпит със следващия курс за да подобриш резултата си.

С показаното ниво на знания ще ти бъде трудничко в следващото ниво, но имаш време до следващите изпити през декември да наваксаш.

Успех!

2
SimeonAngelov avatar SimeonAngelov 5 Точки

Пиша тук, за да не пускам нова тема. Кога все пак се очаква долу горе да излязат резултатите от изпита ? 

1
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Резултатите от изпитите са ясни, може да ги видиш тук. Цъкаш Results на изпита, който те интересува.

Иначе за крайни оценки и инфо кой е приет и в каква форма на обучение - може би до края на тази седмица, която започва утре, или най-късно по някое време следващата.

4
09/11/2014 23:44:35
SimeonAngelov avatar SimeonAngelov 5 Точки

За приема имах предивд. Не се изразих правилно, резултатите са ми ясни. Мерси за отговора.

0
divery avatar divery 8 Точки

Любопитно ми е по колко човека са предходните групи формирани за ниво 1 след ниво 0?!

3
pavel.aslanov avatar pavel.aslanov 7 Точки

0
10/11/2014 14:54:08
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.