Ако не взема изпита след ниво 0 мога ли да се явя пак
А колко точки трябжа да имаш изпита да е взет успешно? Благодаря предварително.
А колко точки трябжа да имаш изпита да е взет успешно? Благодаря предварително.
да, просто се запиши за следващия курс който предстои онлайн или присъствено, както искаш. Мисля че се заплаща такса от 20 лева за повторно явяване. Най-добре се свържи с екипа от формата за контакти.
Стига да има друга група, с която да го положиш изпита, до колкото знам, няма проблем да се презапише курса или да се явиш само на изпита.
Кога ще се разбере с колко точки ще може да запишеш онлайн?
Погледнах ти точките.
Моят съвет е, да продължиш да учиш и да се явиш на изпит със следващия курс за да подобриш резултата си.
С показаното ниво на знания ще ти бъде трудничко в следващото ниво, но имаш време до следващите изпити през декември да наваксаш.
Успех!
Пиша тук, за да не пускам нова тема. Кога все пак се очаква долу горе да излязат резултатите от изпита ?
Резултатите от изпитите са ясни, може да ги видиш тук. Цъкаш Results на изпита, който те интересува.
Иначе за крайни оценки и инфо кой е приет и в каква форма на обучение - може би до края на тази седмица, която започва утре, или най-късно по някое време следващата.
За приема имах предивд. Не се изразих правилно, резултатите са ми ясни. Мерси за отговора.
Любопитно ми е по колко човека са предходните групи формирани за ниво 1 след ниво 0?!