Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Cybazaar avatar Cybazaar 5 Точки

Видео стрийма в отделен прозорец?

Здравейте, много ми е неприятен начина, по който гледам лайв стрийма, говоря специфично за плейъра. Няма начин да се избира размер на екрана, нивото на звука не може да се регулира, няма възможност за връщане назад, ако нещо си недочул/недоразбрал (трябва да се изчака да се качи видео записа). Знаете за какво говоря, в популярните стрийм платформи тези неща ги има, защо не и тук?
Не, не се оплаквам, и да, определено съм благодарен за възможността на онлайн обучение, но лично за мен това биха били страхотни подобрения.

Използвам 24'' дисплей и обичам да разделям екрана си на секции, така че едновременно да пиша в ИДЕто и да гледам стрийма. Ако имах възможността да отделя само и единствено плейъра в отделен браузър таб, би ми се отворило доста повече място за други неща (например да подпъхна текущата презентация под стрийма).

Надявам се не оставам недоразбран, благодаря ви за отделеното време! :)

emo.999 avatar emo.999 399 Точки

Много добри предложения колега. Но едва ли тук ще бъдат удостоени с някакво внимание. Можеш да ги добавиш в анкетите, които се пускат в края на курсовете (Ако си записан в такъв). И аз съм за smiley

1
11/02/2019 00:31:16