Какво става с оценките от HTML/CSS?
Здравейте,
кога ще си разберем оценките? Дори още не е пуснато оценяването на съотборници..
Здравейте,
кога ще си разберем оценките? Дори още не е пуснато оценяването на съотборници..
Вижте си профилите в СофтУни. Качили сме резултатите от HTML & CSS курса (септември - октомври 2014): оценки, рзултати, точки от изпита + коментари по всяка задача.
Колега, срока за качване на проектите е до утре. Съмнява ме, че ще имам е оценки преди сряда :)
Остави качването... а оценяването на съотборници? Сряда коя.. другата?
Оценките от проектите са на база защитата на проектите ни. В softuni.bg се качват проектите, за да може бъдещите ни работодатели да имат достъп до тях, така че качването на проектите в сайта по никакъв начин не влияе върху оценката ни.
Хубаво би било ако са готови резултатите от изпита, поне тях да можем да видим в профилите си.
Крайната оценка, че ще се забави няма проблем :)
Абе поне екипните оценки да обявят, нали се поставят още на защитата, не разбирам защо все още ги няма в профилите.
Едит: Някой може би ми видя коментара или просто уцелих момента :D Пуснаха ги буквално минути след като коментирах въпроса.
Сега остава и мен да са чули/прочели случайно и да видим оценките от изпита :)
До вчера (9 ноември), края на деня, беше проверяването на домашни, което също е компонент от оценката за курса. Тоест разбирате, че няма как да си виждате оценките от курса преди да има резултати от всички компоненти.
Работим по протокола с оценките и най-вероятно до утре ще сме готови. Ще имате и коментари към решенията на задачите, така че това изисква double check.
Що се отнася до оценка на съотборниците - вече е пуснато. Оценяването се активира след качване на оценките от екипните проекти.
ok, а това ме се ли включва в оценката за курса?
Кое "това" имаш предвид?
упс извинявай в бързината не прочетох какво съм написал. Имах предвид това:
"Що се отнася до оценка на съотборниците - вече е пуснато. Оценяването се активира след качване на оценките от екипните проекти."
тези оценки, които си даваме няма ли да се включват и ако не то за какво ги даваме?
Мерси предварително
Благодарим :)