[Предложение] По-детайлна информация на оценките от отборните проекти

Здравейте,

Току що си видях оценката от отборния проект и съм доволен от нея, за което благодаря и на съотборниците ми, с които работихме.

Но също така, осъзнавам че реално тази оценка не ми носи абсолютна никаква друга информация освен това дали съм изкарал оценката, която съм очаквал или не. Следователно, няма как да знам какво бих могъл да направя, за да подобря уменията си за работа в екип и да успея да подобря качеството на екипните си проекти.

Евентуално решение на този проблем би било да имаме достъп до отзивите на съотборниците ни, както бе предложено в друга тема преди време, но очевидно това би навредило на анонимността и качеството на целия този процес.

Затова предлагам, заедно с информация за общата оценка, която получаваме в края на даден курс, да получаваме информация и за резултатите на отделните фактори, които са повлияли за оформяне на оценката на екипния проект. (ex. Teamwork (Github), Utillity and usabillity... etc)

Мисля че реализацията на това не би повлияло деградивно за никой, а напротив би послужило като някаква обратна връзка, която можем да вземем под внимание занапред в екипните си проекти.