Задачи за начинаещи
Здравейте днес ми беше първата лекция дали е възможно да ми кажете къде мога да намеря задачи за напълно начинаещи.
Здравейте днес ми беше първата лекция дали е възможно да ми кажете къде мога да намеря задачи за напълно начинаещи.
Здравей,
пробва ли да прегледаш книгата "Основи на програмирането" със С# на Светлин Наков?
На лекцията казаха, че там има доста задачи.
Например на този линк по- надолу има задачи за прости пресмятания, както и насоки за решаването им ако се затрудниш:
https://csharp-book.softuni.bg/chapter-02-simple-calculations-exam-problems.html#simple-calculations
Успех!
Знаеш ли какво е Judge? Ако не ми кажи ще ти обесня.
Judge е система, чрез която предаваш домашното си. Домашното ти е Лаба и Exercise. Можеш да видиш задачите на страницата на курса ти в softuni. Това е адреса на Judge:
www.judge.softuni.bg
Когато си решаваш домашната ти се упражняваш. За да се логнеш в Judge трябва да използваш потребителското ти име и парола за акаунта ти в SoftUni. Надявам се да съм помогнал. Ако имаш въпроси, питай ме и не се притеснявай. Мога да ти отговоря за всичко свързано с Programming Basics, защото вече съм минал през това :)
Днес имаше 4 задачи които решихме и ги проверихме с Judge
Ами реши си домашната от Judge. И ако искаш може да гледаш лекции от предишното издание на курса. Надявам се да съм помогнал.
Ако има нещо друго, питай:)
Реално днес задачите които бяха писахме здравей софтуни и такива елементарни за въвеждане
Разгледай изминалите лекции, там са файловете със задачите от уроците. Има и запис от лекциите, да си ги прегледаш.
В самите лабораторни упражнения към урока!
Но ,ако са ти трудни трябва първо да почетеш теория- например от книгата на Светлин Наков .
Можете ли да ми кажете от къде да сваля console app(.net core)
През инсталатора на Visual Studio
Да ясно но немога да го намеря и там