Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1005 Точки

Няма как, на английски са. В тази сфера е така, необходимо е поне някакво минимално ниво на владеене на езика. Така или иначе ако се развиеш достатъчно, все някога (да не кажа постоянно) ще ти се наложи да работиш с материали на английски. Така че колкото по-скоро, толкова по-добре :)

0
nikolaydong avatar nikolaydong 2 Точки

Виждам, че в PHP Fundametals курсът, вече стъпките са на английски, ОК, но това значи ли, че ще бъдат провеждани съответно на английски? Също така, другият ми въпрос е, откъде идват точките ни във форума?

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1005 Точки

Само условията и презентациите са на английски, лекциите се водят на български.

Точките от форума се получават, когато отговаряш на въпроси или когато ти upvote-ват коментарите или отговорите. Не бих казал, че да от особено значение. Аз го правя, защото ми харесва да помагам на хората :)

0
nikolaydong avatar nikolaydong 2 Точки

Аз пък предположих, че играят някаква роля с курса, нали за определени курсове се дават точки, а понеже сме 1/3 от курса, предположих, че е заради това. Иначе да, нали за това сме тук, за да можем да си помагаме с каквото и да е било. :)

0
ogilc avatar ogilc -7 Точки

Цял живот уча програмиране и винаги се е пишело на Български език. Мисля че плащаме да учим програмиране а не английски .

-4
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1005 Точки

Темата е коментирана много пъти тук, мисля, че е излишно да се жалваш. Ще те помоля да не спамиш :)

0
20/03/2019 08:15:23