Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
IvanStoyanov avatar IvanStoyanov 68 Точки

Лични проекти

Здравейте колеги. Не видях друга такава тема и реших, че ще е полезно да споделяме какви проекти сме направили. Ще ги обсъждаме, ще помагаме, ще даваме идеи и тн. Ще е интересно да показваме какво сме направили и какво правим. cool

Ще си позволя да съм първи laughing


itcommunity logo

www.itcommunity.eu (IT Community) е проект, който е свързан с IT сферата. В сайта ще откриете видео уроци, които могат да Ви бъдат от полза в процеса на обучение. Посетете и нашият форум където ще дискусираме различни теми свързани с IT, ще отговаряме на вашите въпроси, ще Ви помагаме. 

Кои сме ние?

Проекта IT Community е направен с образователна цел! В сайта ще намерите подбрани и висококачествени видео уроци, които са лесно достъпни за всички. Стараем се да Ви предлагаме най-добото. Следвайки стремежа си, нашата цел е IT Community да стане единен портал, в който да помагаме на хората, както и да го направим едно добро място за общуване, разменяне на мисли, подпомагане и тн. в тази област, а не поредният безсмислен проект с неясна цел, бъдеще и информация. Всеки, който желае да участва е добре дошъл. Ще продължим да се развиваме и ще се потрудим да сме още по-полезни на хората. Всички заедно ще превърнем IT Community в по-голям мащаб с повече екстри, информация, уроци, ресурси, статии, теми и тн. Вярваме, че всички вие ще помогнете това да се случи.

Последвайте ни и се абонирайте за нас:

Facebook: https://www.facebook.com/itcommunity.eu
Google plus: https://plus.google.com/+ItcommunityEu
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnE11FG1-S8zeoP1M3QsKeQ

ПС.: Скоро и блогът ще е налиния. Дизайнът е готов и остава да го кодирам.

23
Общи приказки
ivelin_m avatar ivelin_m 0 Точки

Браво!Много ми хареса сайта, а дизайна на блога е трепач. wink

2
IvanStoyanov avatar IvanStoyanov 68 Точки

Всички добри хора, желаещи да помагат, са добре дошли в екипа ми. Търся Модератори и Екип уроци. Сам ми е малко турдничко (не, че досега ми е било лесно smile ). Скоро очаквайте още мои авторски видео уроци за Photoshop.

ПС.: Блогът ми е почти готов. Кодиран е, но трябва да донапиша някои неща и да добавя някои раздели.

3
LenaB avatar LenaB 112 Точки

Много хубав сайт, браво за усилията!

0
Villinda avatar Villinda 2 Точки

Здравейте колеги!

Поздравявам Иван Стоянов, за професионалният сайт, който е създал! Сигурна съм, че ще бъде от полза на много хора. Поздравления, и за идеята на тази тема!

Проектът, с който се включвам е:

ЗАВИСИМОСТИ ОТ ИНФОРМАЦИОННИ И КОМУНИКАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ - ЗИКТ

Темата за Изследване на ЗИКТ стартира преди няколко години, като дипломен проект. През 2011 година, защитих този проект пред международна комисия. Основният инструмент, с който се работи в проекта е: ТЕСТ за изследване и статистическо прогнозиране на склоннст към ЗИКТ - ЗИКТ ТЕСТ.

Всеки, който желае може да разгледа и попълни ТЕСТа на:

http://www.villinda.info/

Ако възникнат въпроси по темата, не се притеснявайте да ги задавате! smile

1
IvanStoyanov avatar IvanStoyanov 68 Точки

Проектът стана на 1 година и по случай това добавих категория с ресурси, които можете да изтегляте безплатно!

0
IvanStoyanov avatar IvanStoyanov 68 Точки

www.itcommunity.eu вече е с нов дизайн и система, и нов форум. Харесва ли ви как е станало?

2
nikola.m.nikolov avatar nikola.m.nikolov 832 Точки

Дизайна на сайта определено ми допада. Браво!

0
22/11/2014 21:20:03
krustevv avatar krustevv 0 Точки

Сайта е хубав, обаче имам едни забележки. Няма да се правя на разбирач или да ти давам оценка понеже съм "големия дизайнер", така че ще карам направо.

Твърде е голямо всичко,  шрифтовете са дребни. Ползвай нещо стандартно и нещо с ефекти. Надоло content страницата почва някак си странно, текстовете са отново бедни на ефекти, заглавието не се отличава от нормлания текст, освен по големина.

Приеми го като градивна критика, не като заяждане, понеже 99% от писалите в темата си нямат и понятие какво да гледат и тяхното мнение е average user. Късмет и ще очаквам следващ дизайн да видим как си се справил. ;)

0