Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Dimo_Ognyanov avatar Dimo_Ognyanov 0 Точки

Има ли възможност за по ясна картина при онлайн видео материалите ?

Здравейте форум , въпроса ми е следния :

  1.  Има ли как да стане по ясна картината от видео уроците,защото всичко е много размазано , пробвах с всички възможни опции на настройките на качество -hd1080,hd720 , нищо не се променя.

Държа да отбележа ,че интернета ми е сравнително бърз и мисля че не е от него , ще бъда много благодарен, ако някой ми помогне!

 П.С. Извинявам се че съм без снимка и пиша като анонимен ,но от редакция на профил като я кача , поставя я в малкото прозорче не се запаметява кликайки на бутона "запиши". Също ако някой знае причината, моля да сподели. :)

Тагове:
VasilKotsev avatar VasilKotsev 805 Точки

Проблем с качеството има само когато видеото все още се обработва от YouTube (обикновенно до един час след неговото качване). Лично аз не ги гледам през вградения player, тук в сайта, а през YouTube и там качеството е 1080p.  Туко що тествах player-а в сайта и наистина качеството е ниско, но не мога и да го сменя. Вероятно има някакъв проблем с него. Можеш да пишеш на email-а в контактите или да звъннеш на рецепцията да съобщиш за проблема и от там да ти съдействат.

2
Dimo_Ognyanov avatar Dimo_Ognyanov 0 Точки

А може ли да ми кажеш как точно ги отваряш през youtube :)

0
VasilKotsev avatar VasilKotsev 805 Точки

Е просто копирам линка от player-a. RMB->Copy URL или от header-а/title хипервръзката. Качени са като unlisted.

0