404 Not Found ...
Loading...
+ Нов въпрос
MartinAtanasov avatar MartinAtanasov 16 Точки

Какви креденшъли трябва да използваме, за да видим файла?

0
ttitto avatar ttitto 1154 Точки

student

student

1
MartinAtanasov avatar MartinAtanasov 16 Точки

Много благодаря :)

0
nickpanaiotov avatar nickpanaiotov 21 Точки

Аз ще се престраша и ще си изкажа пръв мнението.

Изпита беше лудница, както обикновенно задачката беше интересна и пълна с ужас.

Закъснях и невидях обясненията, сигурно са казали, че има метод за форматиране на датите :) 1 час само с това се мъчих. 

За валидациите като цяло колегите се бяха погрижили в други теми из форума (не ги ползвах и се прецаках)

От към ооп беше супер, един клас написан върнат. Само пишеш и връщаш и ти твоите класове, по масовата паника може да се съди, че хората не видяха pattern-a.

В последните 10 мин се опитах да валидирам нещо за някоя точка бонус и от 30 редуцирах резултата си на 20  :D 

Като цяло извода от изпита: Трябва да се абстрахираш от judge-a и да се фокусираш над задачата си. Още по C# си го бях казал пусти инат да видя зелените чекери. Просто загубих много време в правене на много глупости.

На мен проблема ми беше с опшънал параметрите и с то стринг мазах здраво само да видя резултат (повече няма да правя така :D)

Един въпрос: toString-a на Cruise-a май беше сбъркан, просто нямаше по зиро тестовете стартинг док който да се изписва.

Не стигнах до филтъра, сега ще си поиграя.

0
MartinAtanasov avatar MartinAtanasov 16 Точки

Има го във вторият тест - "* Cruise: name=Transatlantic cruise,start-date=2-Jan-2015,end-date=16-Jan-2015,price=1778.00,transport=cruise liner".

0
nickpanaiotov avatar nickpanaiotov 21 Точки

Наистина не го виждам.

name=Transatlantic cruise,

start-date=2-Jan-2015,

end-date=16-Jan-2015,

price=1778.00,

transport=cruise liner

На кой ред пише starting dock ?

0
15/11/2014 20:42:10
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6847 Точки

Аз нямам въобще имплементиран toString() на Cruise и имам 100 точки.

2
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

Май има проблеми с judge системата, тъй като на резултати се виждат само 36/198, а мен ме показва с 0. Иначе изпита не ми се стори труден, но както колегата и аз се занимавах с глупости само и само , за да видя зелените черти. Имах представа как да довърша задачата, но не ми стигна времето.

0
n.velchev95 avatar n.velchev95 79 Точки

http://oi60.tinypic.com/2unu59k.jpg

Не ми дава да го изтегля ..


Edit: Оправих се. :) 

0
15/11/2014 20:42:39
Yulia avatar Yulia 1345 Точки

А ще се пусне ли за практика и задачката от 12-ти? 

Едит: вече е пуснато, мерси ^^

И понеже още няма качени тестове и авторско решение, ако на някой му е интересно, може да погледне моето решение за 100 точки в Judge на задачата Training Center от сряда - GitHub. На изпита бях пропуснала след изтриване на трейнър да сетна името му за не-уникално в другия масив, заради което не се създаваше нов трейнър ако е имало такъв сьс същото име и е бил изтрит:

_uniqueTrainerUsernames[_trainers[i].getUsername()] = false;

Другият тест, който не минаваше беше заради банална проверка за integer - имах такава в един от първите събмити в системата и даже конкретният тест мина, но гърмеха други неща и по някаква причина бях сметнала, че това е overkill и я махнах, та до края на изпита не се сетих, че е там точно проблема и изобщо не забелязах, че този тест е бил зеленичък по едно време :D

Има какво да се подобрява по самият код - да се изнесат константи, например и т.н. Май даже някъде си намерих ексепшън, в който се среща думичката "Estate"... :D но просто не остана време за такова изчистване.

0
15/11/2014 23:49:57
cherokee avatar cherokee 146 Точки

Юле, може ли да качиш и условието, ако го имаш в електронен вариант, защото в Judge-a го няма. Мерси.

1
Yulia avatar Yulia 1345 Точки

Ооу, вярно. Ами нямам го в електронен вид. Чакаме да го качат тогава :)

0
micev avatar micev 59 Точки

404 Not Found ...

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

(y) 

Иначе вече ги има в страницата на курса тук.

1