Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Deyanova avatar Deyanova 74 Точки

Design Weekend 2019 ще се проведе в периода 22-24 март

За втора поредна година SoftUni Creative е партноьр на състезанието Design Weekend. Състезанието Design WeekEnd 2019 ще се проведе в периода 22-24 март в град Пловдив. Мястото е кулата на Гребна база, Пловдив.

Design WeekEnd 2019 е събитие за хората с естетически нюх, творчески талант и дигитална компетентност. Ако имате огромно желание да създавате и безброй идеи - мястото ви е тук.

Програмата започва стандартно - с опознаване. И тук приключва стандартността ѝ. Това опознаване се случва около лагерния огън, бил той реален или само на думи. Там е мястото за споделяне, откъде сме, какви сме, какви трудности и предизвикателства срещаме. Това е моментът да се опознаете с хората, с които ще бъдете заедно цял уикенд.

Съботата е за трупане на знания и умения. Сутринта ще се запознаете с вдъхновяващи каузи, работещи подходи и новости. След това, разделени по категории, ще обсъдите с подробности предстоящите задачи.

Следобед всеки отбор изтегля своята задача и получава закачливи допълнения. И тогава се пуска таймера - започват 26 часа - това е вашето време да покажете идеите си и да изградите своя мечтан бранд от нулата. Менторите ще са на разположение, но оставяме на Ваша отговорност дали ще ги търсите в 2 сутринта за съвет.

В неделя ще променяте, развивате и подобрявате своите разработки. Неделната вечер е вечерта на звездите - всеки отбор представя бранда си, а журито избира най-добрите. След това всички заедно, с песни и танци, закриваме събитието.

Може да се включите в три категории:

Vector: Покажте как превръщате скицата в шедьовър. Започвайки от бялото платно, чак до финалните детайли.

Raster: Въоръжете се с камера и търпение. Открийте перфектния кадър и уловете точния момент за снимка.

Motion: Разкажете история, покажете развитие и динамика. Няма значение дали в 24 кадъра или 300 секунди.

Менторите може да видите тук.

Регистрацията е отворена до 17-ти март и може да я направите от тук.

0
Events