Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Deyanova avatar Deyanova 77 Точки

Конференцията Total Chaos: The fusion of art and technology ще се състои в периода 16-17 май 2019 г.

Между 16 и 18 май, София отново ще бъде център на иновациите в сферата на 3D технологиите. Второто издание на Total Chaos ще привлече над 900 участници и над 30 лектори от цял свят в рамките на 3 дни.

Точно преди 2 години Chaos Group заслужено спечелиха най-престижното отличие от Академията за филмови изкуства и наука за „оригиналната концепция, дизайн и прилагане на технологията V-Ray“.

„Малко авантюристично, но отдавна нашата мечта е София да стане  център на 3D технологиите и миналата година доказахме, че вървим в правилната посока, като организирахме най-мащабната за региона конференция за компютърна графика”, коментира Петър Митев, съосновател на Chaos Group, и допълни, че интересът тази година е още по-голям, защото сме доказали, че България вече се разглежда като една от световните дестинации, където се създават тенденциите в бранша.

Владимир Койлазов, другият съосновател на компанията, заяви, че Total Chaos не само вдъхновява артистите и програмистите с богатата си лекционна програма, но е и мястото, на което всеки може да получи практически знания в специалните мастър класове или сесиите със сертифициране.

Предвидено е специално намаление на билетите за студенти.

Билети може да вземете от тук.

Повече инфромация за събитието, може да намерите тук.

Тагове:
0
Events