Програмиране = ++Алгоритми
Някой има ли въпросната книга в хартиен формат и съответно продава ли я или знае някъде където има налични бройки или начин да се сдобия с нея ?
Някой има ли въпросната книга в хартиен формат и съответно продава ли я или знае някъде където има налични бройки или начин да се сдобия с нея ?
Здравей,
тази книга е наистина трудна за намиране. Преди време мисля, че я имаше във ФМИ (София), но сега не знам дали я имат. Можеш да попиташ и в книжарниците където са я продавали (Хеликон, Bookpoint и т.н ). Друг вариант е да гледаш в "Prodavalnika" и подобни сайтове.
А междувременно, може да си я изтеглиш безплатно и да си четеш ;)
За сваляне
Успех в търсенето!
Поздрави
Книгата е много полезна! Примерите са на C и ако не сте запознати с езика освен синтаксиса трябва да научите и как работят пойнтерите, и ще може да пренаписвате алгоритмите на който и да било език :)
Официалния pdf на книгата има оргомни margins и не се чете добре на по-малки екрани (ultrabooks, tablets) поради което за собствена употреба ги изрязах (разбира се нищо друго не е променяно в pdf-а). За ваше улеснение ето линк към версията с малки маржини: Програмиране = ++Алгоритми small margins
Супер, много по-добре е така!
Екстра! Аз си мислех да правя същото нещо с маржините преди време, но така и не го направих :)
Здрасти колега, можеш ли да я качиш пак, че линкът вече не работи?
Здравей,
Уви не мога да ти помогна със съвет за книгата на Наков и Добриков, но мога да ти предложа не лоша алтернатива - http://www.book.store.bg/p7701/osnovi-na-algoritmite-dzhejms-ros-sajmyn-haris.html. Езика е Java, а същот така е засегнато и unit-тестването. Щом държиш на хартиения формат, въпросната книга съм я виждал в много различни книжарници. Аз лично моята си я закупих от Orange.
Успех и поздрави!
Не съм 100% сигурен, но ми се струва че я мернах на витрината в софтуни. Понеже ходя там само за изпити не мога да проверя.
На официалния сайт на книгата пише че се продава в софтуни и Фабер:
http://www.programirane.org/2015/12/buy-the-paperback-algo-book-at-softuni/