Javascript Приложения - форумен раздел + бъдещите раздели
Пускам настоящата тема поради липсата на раздел за новия курс вече 2 дни след първата лекция. За онлайн студентите мисля, че това е доста важно, защото те не идват в залата и не могат да питат другарче защо им гърми селектора примерно.
Искам да предложа да се направят категориите и за бъдещите курсове, които ще се проведат. Често се случва някой да има въпрос по ASP.NET примерно и да трябва да си пусне темата в "Общи приказки" - раздел, който принципно не е предназначен за технически теми.
Отварям нова тема, а не пиша в default-ната, за да се развие някаква дискусия.
Послепис: Няма да е лошо да са логически подредени някакси, а не по датата на създаване.
Аз съм много ЗА да има такова разделение на теми, поради това че съм онлайн и ходя на работа и нямам възможност да ходя в университета и да питам. Също така има хора, които са онлайн и не са от София и също няма как да идват и да питат. Качването на домашни и обсъждане на различни проблеми във форума помага на много хора.
За какво разделение си по точно? Колегата е предложил:
"Искам да предложа да се направят категориите и за бъдещите курсове, които ще се проведат."
Кажи на теб каква ти е идеята. Защото явно не си разбрал неговата.
Отдавна трябва да се е изяснило, че онлаин обучението е за по напреднали на които им трябва диплома или се чувстват ок с материята.
На мен също ми помага форума просто искам и за напред да си ми помага.
Наспамване няма да има, неполезните теми ще ги скриваме. Според мен ако не раздели за повечето common технологии и езици (които ще изучаваме), то раздел "Технически въпроси", отделен от "Общи приказки" е нужен.