Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Благодаря много! Ами какво правим в такъв случай на изпит... С грешни тестове... Сега, знам, че много хора са ги изкарали и с тази грешка, но не е коректно. Да не говорим, че авторското решение също е грешно.
Мисля, че на тази задача гърмеше и нулев тест заради кавичката. На изпит ако си даваш детайли в джъджа и гледаш къде е проблемът.
Явно доста хора сами са се досетили да го направят, а мисля, че по време на изпита е било обърнато внимание на това от квесторите. Така че не ги мисли тия работи толкова, ако има некоректни тестове ще бъдат коригирани или ще ни се каже как да подходим.
Ами ако забележиш проблем - извикваш някой от квесторите, обясняваш им какъв проблем има според теб, те ще проверят и евентуално коригират или дадат насоки какво да правим.
Ако ти гърмят нулевите тестове, можеш да проверяваш твоя output и този който очаква judge с някой онлайн инструмент за сравняване, за да видиш точно къде е разликата - пример за такъв инструмент е Diff Checker