Проблем с youtube или повече
Някои клипове в youtube на напълно случаен принцип не тръгват(не говоря специално за канала на софтуни) дори и глупавите им реклами. Аз имам съмнения ,че е от мегаланския интернет. Някой друг да има подобен проблем?
Някои клипове в youtube на напълно случаен принцип не тръгват(не говоря специално за канала на софтуни) дори и глупавите им реклами. Аз имам съмнения ,че е от мегаланския интернет. Някой друг да има подобен проблем?
Най-вероятно е от самата туба, пробвай да смениш player-a (html5/flash) https://www.youtube.com/html5
Ъпдейтни флаша, спри всички аддони и пробвай, пробвай през друг браузър. Едва ли е от интернета...
Пробва ли да изтриеш кеша, историята или бисквитките?
Всичко съм пробвал , а и проблема не е само на една машина.
Докладвай на доставчика ти... докато им плащаш, имаш пълното право да се направиш на по-тъп и да ги викнеш, за да открият проблема ти. :)
PS: Сървърите на youtube складират някои клипове на локални сървъри - тези, които ги гледаме от българия най-често. Явно проблема е в липсата на връзка между тебе и някой от тези сървъри, което е причината да не тръгват на 'случаен' принцип.
Също така можеш да отвориш 'магиите' с f12 на браузъра и в 'network' таба да следиш какво се случва със заявките.
Ако на няколко компа и различни browseri все има проблеми и рутера си рестартирал,значи най вероятно наистина е от мегалан проблема.
И аз съм към тях и принципно е приличен нета,но и аз имах един такъв период на супер нестабилен нет,все си мислех че е от мен,но накрая ги извиках,те май си оправиха нещо по трасето и се оправи нета.
Ти си им клиент,плащаш си,така че не се притеснявай да им звъниш и да настояваш да направят нещо(имай предвид само че голямо чакане пада докато ти вдигнат телефона)
Имам повече от един лаптоп и на другите е така.. даже и на телефона . Онзи ден исках да си изтегля фенер на телефона и се наложи да си пусна мобилния нет ,защото не искаше да загрее конкретната заявка. Някой сайтове също рандом отказват. Като ми изписа ,че имам отговор , се опитах да отворя абв и познай 1 мин.. а тия гадове от мегалан не носили отговорност за собствените си рутери, даже и не ги сменяли.. а още по кофти е ,че други нямат покритие в блока :Д
Предполагам си пробвал да рестартираш рутера :D
ако пускаше пари при всеки рестарт, щях да купя мегалан до сега ..