Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Liuba_Ivanova avatar Liuba_Ivanova 3 Точки

Има ли родители?

Здравейте, всъщност въпросът е риторичен - знам че има. Светът се променя, и би трябвало и ние да се променяме с него. Вярвам, че човек цял живот трябва да се развива. На 27 програмирането започна да ми изглежда интересно, на 30 започнах да уча. В момента гледам лекциите от Tech - a с javascript, решавам и задачите. При мен нещата стават бавно( работа и дете). Сигурна съм че има и други хора с деца, ще се радвам да разменим контакти и да обсъждаме мъките си :))) и задачите. 

0
Общи приказки
krum_43 avatar krum_43 683 Точки

По принцип програмист не се става за седмица месец или дори година.

Добре е да се стартира по-рано но на 30 не е късно.

Дали имаш деца или не не е от особено значение.

Познавам момичета с малки деца,които си взимат изпитите много добре.

Въпросът е дали писането на код ти харесва като дейност.

:)

0
Liuba_Ivanova avatar Liuba_Ivanova 3 Точки

Здравей, благодаря за включването. Да, да и да, тези нагласи вече ги преодолях ("как ще уча, нямам време; по-добре се откажи и тн.). Въпреки работата и родителството - ето, уча. На basics-a изкарах 5, сега продължавам да уча, но без група, защото е абсурд да следвам темпото им. FB групата от basics ми липсва... Друго си е да има с кой да обсъдиш поредната нова концепция която не схващаш :Д

 

0
MihaelaKostova avatar MihaelaKostova 4 Точки

Здравейте и от мен! Докато бях бременна преминах през пълния курс "Основи на програмирането със C#", след което взех изпита с 5. Детето ми вече е на 1 година и половина и отскоро се занимавам с JavaScript, защото осъзнах, че ми е много по-приятен и смятам и занапред да уча само него. Гледам лекциите и решавам упражненията рано сутрин и късно вечер, докато детето спи и после пак превключвам на режим-"мама". Така че, напълно Ви разбирам! Дерзайте!

0
Liuba_Ivanova avatar Liuba_Ivanova 3 Точки

Йееей, себеподобен! Тук май няма опцията лично съобщение? 

0