Въпрос относно SEO -> Проблеми с title и meta description -> Резултатите показани в SERP

Предварително се извинявам в случай, че съм объркал категорията в която да пусна въпроса!

Работя по един уебсайт и в момемнта се опитвам да оптимизирам meta description и title на продуктите за да мога евентуално да повиша CTR и позициите им в SERP.

Направих тест с един продукт за начало и резултатите са малко странни.. Използвал съм две различни ключови фрази и съм включил специални символи, бранд, транзакционни, информационни думи.. Едната ключова фраза е в meta title, другата съответно в meta description - мина време и страницата е вече индексирана и сега става странното...

При търсене по ключовата фраза която е включена в meta title, се показва въпросния продукт с нововъведеният title, тексът под него в полето за description обаче не е това което съм задал, а е взаимстван текста който е въведен в продуктовата страница като описание за самият продукт, функциите му и т.н.

Когато направя търсене с ключовата дума поставена в meta description резултатът който излиза е почти огледален. Title-а е коренно различен от този при първото търсене, а описанието е това което съм задал за meta description на продуктовата страница.

Прилагам и снимка с двата резултатa в SERP за съответните ключови фрази и показателите от Netpeak SEO TOOL за максимална яснота.

Ще се радвам ако някой по навътре в материята ме просветли защо се получава така и евентуално къде бъркам?