Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
NedNikolov avatar NedNikolov 45 Точки

Подобрение на визуалния софтуер при гледане на уроци през softuni.bg

Здравейте,
Понеже не открих раздел, където да задам технически въпрос, смятам, че тук е идеално. Възможно ли е, когато си пусна да гледам видеоурок от сайта на софтуни, да се вижда целият екран на стриймващия. 
ТУК споделям снимка. Горе в ляво, скоростта на видеоклипа и долу лентата с продължителността предлагам да се скриват 2 или 3 секунди след стартиране на голям екран на видеоклипа, както се случва в YouTube, когато гледаме видео. 
 

0
Общи приказки
cvetomirG avatar cvetomirG 119 Точки

Десен бутон -> copy link location, и си го отваряш в нов таб и си в youtube... Иначе ще ставаме програмисти, jeez

 

-1
10/05/2019 21:37:12
kerim.nizamov avatar kerim.nizamov 8 Точки

Интересно ми е какво е общото с програмирането в случая 😑.

1
NedNikolov avatar NedNikolov 45 Точки

Типична черта в класическия българин = да се заяжда. Това ми е ясно, че мога да си го отворя в YouTube и да го гледам, не ме мисли че паса трева. Вникни във въпроса и тогава коментирай. Лошото на хора като теб, е че езика изпреварва мисълта. По-добре следващия път замълчи ако нямаш какво да кажеш по темата, вместо да се правиш на Хитър Петър. Аман от разбирачи и тарикати.

-1
cvetomirG avatar cvetomirG 119 Точки

Стига с тези клишета и клалифициране на "българите" и "българина". По същата логика мога да кажа, че българите само се оплакват като могат за 2 минути да си свършат работата. Влязох в примерен стрийм и успях да скрия и двата бутона със CSS,  и двете неща отнеха общо 10 секунди. "техническия" ти проблем е useless и няма нужда да се пише излишен код, на който не му харесва, да ги гледа в youtube, не виждам защо мрънкаш за нещо, което и сам можеш да скриеш / визуализираш при положение, че е client side.

На който му се занимава ( мрънкащият автор в темата - едва ли) - заради jquery-то, което така или иначе се инклудва, може много лесно да се драсне един 5 реда JS method който да ползва fadein/ out и да ги крие с някакъв транзишън от 3 секунди при неактивност на мишката.

 

0
16/05/2019 14:42:34