Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
valchak avatar valchak 68 Точки

Дипломи от SoftUni

Здравейте, 

Може ли някой от екипа на SoftUni да каже, кога хората , които са взели успешно всички изпити от един професионален модул, ще си получат дипломите? 

Звънях в края на април на Информацията на SoftUni и тогава ми беше казано, че електронните дипломи ще бъдат качени до средата на месец май в секцията "сертификати". Сега сме вече месец юни, а дипломите още ги няма. 

Преди няколко дена получих e-mail за раздаване на отпечатани сертификати, но и там няма нищо споменато за дипломи.

Някой може ли даде някаква информация по въпроса?

 

Тагове:
1
Въпроси за SoftUni 02/06/2019 23:51:32
VasilKotsev avatar VasilKotsev 811 Точки

Трябват ти нужните кредити за да се дипломираш в съответната пътека в академията. Примерно за C#/Java Web Dev се изискваха, по спомен, 150 кредита, а за JS - 80 или 90. Не зависи от това дали имаш всички нужни сертификати от модулите, а и цялата пътека не дава пълният брой кредити. Примерно всички курсове, от главните пътеки за обектно-ориентирани езици в академията, ти дават нещо от сорта на 143 кредита ако си минал всичко с отличен 6.00 или >=5.50. Другите трябва сам да си ги набавиш от отворени/избирателни курсове.

0
valchak avatar valchak 68 Точки

Това ми е напълно ясно!

Имам 159 кредита и съм минал успешно всички изпити на Java-модула, JS-модула +  CSS/HTML.

1
VasilKotsev avatar VasilKotsev 811 Точки

Щом ги имаш, за дипломите има отделни event-и, които са различни от тези за сертификатите. Трябва да попиташ кога ще е следващия такъв.

0
02/06/2019 17:08:04
valchak avatar valchak 68 Точки

Точно това съм написал в първия ми коментар. Звънях и ми казаха, че ще ги качат до средата на май, а ако искам диплома на хартия ще ми я дадат на тази церемония, която предстои в края на юни. 

За мен е по-важна електронната диплома, за да мога да я кача в профила ми в LinkedIn.

1
02/06/2019 17:13:37
aquaruiz avatar aquaruiz 135 Точки

Виж си в анкети - имаш покана за дипломиране на 28-ми юни.

Иначе за електронната диплома аз чаках от декември до февруари да ми я генерират.

2
02/06/2019 23:25:15
valchak avatar valchak 68 Точки

Мерси, сега видях, че имам такава покана за 28 юни за раздаване на дипломи. 

Аз получих ДВА е-mail-a от SoftUni, в които ме канят на връчване на сертификати (двата e-mail-a са с едно и също съдържание, но са изпратени в два различни дни). И в двата е-mail-a не се споменава никъде за връчване на дипломи. Явно е станала някаква грешка и са изпратили два пъти е-mail-a за раздаване на сертификати, а не са пратили е-mail-a за дипломите.

Мен ме интересува, кога ще качат дипломите в секцията със сертификатите? Може ли някой от екипа на SoftUni да даде повече информация по въпроса? 

1
02/06/2019 23:50:33
aquaruiz avatar aquaruiz 135 Точки

Радвам се, че имаш такава анкета. Двата имейла за сертификатите бяха необходими, защото в първия бяха писали, че ще връчват сертификати за курсовете от есента на 2018. Но тези вече бяха връчени през март 2019.  Само че нито обясниха, нито не се извиниха и малко хора разбраха каква им е идеята. Мейл с покана за дипломирането не е пускан.

Екипът отдавна не чете форума, той върлува из фейсбук групите devil

Най-добре пак звънни по тела или си изчакай трите месеца от последния ти изпит. Успех!

1