Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Nikolcho avatar Nikolcho 2 Точки

C# Advanced Retake Exam - 16 April 2019 -> 03. Fighting Arena

Ми ко да кажа дава ми 94/100 не знам къде е грешката ако някой има идея къде може да бъде да помогне. Проверих методите на Gladiator и на Arena и съм почти сигурен че работят както трябва. Единственото което може да е грешка, според мен, е outputa на override ToString() метода при Gladiator и Arena.

 

Gladiator - https://pastebin.com/1CCmZYfW

Stat - https://pastebin.com/NvF3ds32

Weapon - https://pastebin.com/yCJFQ0dK

Arena - https://pastebin.com/Xp6fC47x

Условие - https://pastebin.com/un0T39h4

Judge link - https://judge.softuni.bg/Contests/Practice/Index/1598#2

Тагове:
0
C# Advanced 21/06/2019 18:14:03
arcobaleno avatar arcobaleno 14 Точки
Best Answer

Колега това е рефакторирания ти код, прегледай коментарите отбелязяла съм ти грешките: https://pastebin.com/fMXNLyAT

0
Nikolcho avatar Nikolcho 2 Точки

Благодаря за поправката! Не бях сигурен за Count field-а затова го направих така. Също мерси за съветите отнасящи се за конвенцията на кода.

P.S. дава 100/100 вече

1
arcobaleno avatar arcobaleno 14 Точки

Здравей, колега. Относно последния ти коментар едно доуточняване ( а ако си се объркал нещо предварително се извинявам), но Count не е field, той е пропърти. Препоръчвам ти да се сдобиеш с последния вариант на книгата на Наков - Принципи на програмирането, на стр. 517 започва цяла глава за Дефиниране на класове. (Можеш да си я изтеглиш на pdf.)

P.S. Успех на изпита утре.

0
krum_43 avatar krum_43 660 Точки

Няма да е лошо ако дадеш линк към условието и твоето решение.

:)

0
Nikolcho avatar Nikolcho 2 Точки

Е малко се отнесох и забравих да го кача :D.

0
Petya_koleva avatar Petya_koleva 104 Точки

Провери си дали всеки output  го пълниш на нов ред, ако използваш StringBuilder де. Другото, което може да е , да си объркал някое име, правописна грешка. Ако това не ти свърши работа изпрати кода, за да ти помогна. Успех на изпита!

0
Nikolcho avatar Nikolcho 2 Точки

Не виждам правописни грешки, поне аз де, гледах го 5 пъти и го копирах тоя output какво ли не правих и не става. Edit-нах поста и поставих кода

0