Има ли повтаряли нулево ниво? И кой , кога, защо?
Интересно ми е кой как се справя, а и сигурно не само аз си задавам въпросите: "По-назад ли съм?", "Вписвам ли се?", "Успявам ли и т.н.". Никой не знае кой какво ежедневие има и с какво отделно се занимава, за да прецени кой какъв е. Аз лично мисля да повторя ниво 0, без да се отказвам от изпит и да продължавам да присъствам на лекциите, да решавам, предавам и проверявам домашни. Но дори да мина на изпита си усещам, че имам някои празноти и идеята ми не е просто да мина и после да ям шамари. Може би се напасвах към прекалено много неща в личен план докато траеше и продължава да трае процеса на обучение. Та конкретният ми въпрос е някой повтарял ли е основите, които за мен за фундамент и ако не е тайна, защо, как, какви поуки си е извадил и как се е развил занапред? Благодаря и искам да кажа, че до сега съм се запознал само с положителни хора и нещата сеслучват. А това е хубаво. Всички вървим напред. Не знам дали темата не се повтаря, търсих, но не намерих подобна дискусия, а и да си призная доста рядко намирам време да посещавам форума коректно. Аз го виждам, че не е срамно да повториш нещо, в което наистина виждаш смисъл и усещаш положителни емоции ;)