Информация относно оценяването на изпита Programming Basics.
Здравейте.В периода от началото на курса до този момент съм попитал не по-малко от 10 човека относно скалата за оценяване. За съжаление получих 10 различни отговора относно нужните точки за всяка една оценка.Във форума прочетох стара тема в , която се споменаваше "плаваща скала" ,а това нищо не ми говори.Все пак това ни късае пряко ,защото ние ще държим изпита и оставаме в неведение относно това как сме се справили, до момента в който ще получим нашата оценка.Например:
Ако сме сигурни ,че сме получили определен брой точки ,например 400/600 дори 300/600 как може да тълкуваме тези точки? Всяка една задача 1 единица ли е? 10 % от домашните ги получаваме, но при каква кондиция? Ако сме изпуснали 4/5 домашни не поради незнание а в конкретния случай не сме имали възможност,но имаме всички други решени този бонус счита ли се?
Моля за отговор ,защото до този момент смятам ,че не сме инфомирани относно скалата на оценяване на изпита и относно бонусите ,които бихме получили евентуално при решени домашни и как се скалират оценките. Благодаря.
Благодаря ти за отговора,справих се добре на пробният вчера и ще стискам палци и на 27-ми да е така!
Поздравления в такъв случай :)
От личен опит мога да споделя, че най-важното е да знаеш и да можеш, така че не спирай да решаваш задачи :)
Успех!