Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
scarecrow avatar scarecrow 1 Точки

Относно упражненията

Възможно ли е упражненията да са по систематизирани и отработени, защото оставам с впечатление, че се работи леко хаотично при практическата част. Тоест правим домашни и в процеса на упражнението разбираме , че не можем да извършим определена операция.

Проверете следващия път кое е премиум и кое е безплатно.

Това, че не се чуват въпросите на присъстващите е досадно. Гледам лектора как си говори сам.

 

 

Тагове:
0
WordPress Essentials
starcounter avatar starcounter 1 Точки

Подкрепям мнението по-горе!

Също така ще е добре да се разяснява още в началото на лекцията кое за какво го правим, да се обобщят стъпките за да се извърши дадена задача, иначе после сами трябва да ровим из нета.

0
ggenov91 avatar ggenov91 3 Точки

Здравейте !

Повярвайте ми, в правенето на упражнение стъпка по стъпка по зададен документ няма грам хаотичност, документите са прекрасно написано и всичко е много детайлно обяснено. Не забравяйте, че ще имаме ден за консултация и там ще имате възможност да питате за всички неясни работи. Това, че накрая на упражнението се разбра, че някои стъпки от домашната не могат да се направят не е абсолютно никакъв проблем за вас, тъй като пак ще говорим за тези неща в следващите упражнения.

Някои въпроси не ги повтарям, защото при самия отговор се разбира какъв е въпроса, но явно има леко неразбирателство и ще започна да ги повтарям.

0