Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
mark79 avatar mark79 634 Точки
Best Answer

Здравей,

ако не ме лъже паметта, особено в тази задача беше, че има тестове където подават boolean-a по различен начин (с малки и/или големи букви).

Като си нямаме TryParse() метод, си измислих това решение на задачата.

Поздрави :)

0
22/08/2019 19:43:24
SimeonKV avatar SimeonKV 55 Точки

Мерси,това ще да е проблема!

1
ValentinKoparov avatar ValentinKoparov 4 Точки

Здравей , може супер много да си съкратиш решението , като парсваш Value още при boolean , след това проверките са направо с печатане. :)

0
22/08/2019 18:40:46
SimeonKV avatar SimeonKV 55 Точки

да, ама пак ще си ми дава 50/100 

0
SimeonKV avatar SimeonKV 55 Точки

Ами не разбрах как да парсна Value при boolean laugh може ли пример?

btw,всичко,което пробвам като вход ми е вярно

0
22/08/2019 19:20:59