Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Gergana_I_Balabanova avatar Gergana_I_Balabanova 0 Точки

Курс по графичен дизайн за начинаещи

Здравейте!

Записах се за курса Design fundamentals. За момента от цялостната програма ме интересува курса за графичен дизайн. Въпросът ми е мога ли да се запиша само за него и трябва ли да държа приемния изпит за тази цел? Трябва ли да запиша цялостната програма, за да посещавам курса за графичен дизайн или трябва да чакам да бъде обявен отворен курс? Ако трябва да чакам отворен курс - кога ориентировъчно ще има такъв и нужно ли е да държа приемен изпит за него? Бих искала в последствие да продължа с курса за напреднали. 

Благодаря предварително,

Гергана

0
SoftUni Creative
Alaeliberae avatar Alaeliberae 2 Точки

Здравей, Гергана :)

Както има пакетна цена за цялостната програма (880 / 780лв), така има и за отделните модули, ако някой иска да учи само графичен дизайн, само уеб дизайн.и т.н.За графичен дизайн цената е 460 лв / 410лв в зависимост от формата на обучение. Започва другия месец веднага след Design Fundamentals.

За модула за напреднали по графичен дизайн - 730лв/660лв (започва на 26 ноември 2019 с photoshop advanced). Също така могат да се записват и само някои от тези курсове, но пакетните цени са по-изгодни, ако ще минаваш цял модул.

Не виждам да има някъде изискване за приемен изпит, той мисля е само за цялостната програма (нека ме поправят от Софтуни ако греша), както и възможността за преференциална цена на софтуерите на Adobe Creative cloud е пак само за записалите цялостната програма.

P.S. не съм от Софтуни, а ще записвам цялостната програма.

Поздрави,

Искра

0