[Technical Issue] Parse.com - Неработеща заявка за where
Здравейте колеги, моля за спешна помощ! Правя заявка тип GET с Where както следва през AJAX:
$.ajax({
method: "GET",
url: "https://api.parse.com/1/classes/Question",
headers: headers,
data: JSON.stringify({
"where": {
"updatedAt": timeOfUpdate
}
}),
success: showQuestions,
error: errorShowingQuestions
});
timeOfUpdate го проверих 5 пъти и правилен, искам да ми даде последния ъпдейтнат елемент, проблема е че postman на Хрома връща празен масив, а като го пусна през моето приложение ми дава всички Question по реда на създаване?!
Моля някой да помогне, вече откачих от проверки, а само това ми остана за да реша задачата от Lab-a!
PS: в Postman работи коректно!
Second PS: Успях да го оправя, само дето не разбрах защо се маха JSON.stringify в този случай, пък за другите случаи е нужно....
Вярно, благодаря ти, но защо и моя вариант проработи? От горния код само махнах JSON.stringify и запя друга песен! Благодаря много за отговора, не се бях сетил за това!
Отговорът по принцип би трябвало да е "защото от ПАРС-а и чеп за зеле не става", но опитвайки се да сдържам емоциите си, ще се опитам да ти отговоря.
Няма нужда да го стрингосваш при GET. Написаното в data-та при ГЕТ метод се апендва към URL-а така или иначе
Благодаря и на теб RoYaL, радвам се, че има безсънни колеги като мен да ми светят пътя....