Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
d3vildog avatar d3vildog 58 Точки

Видеата за регулярните изрази?

Здравейте,

 виждам че видеата за регулярните изрази са записани и от екрана на лаптопа, а са качени само тези от камерата, а на тях много трудно се вижда и се разбира, затова въпроса ми е има ли ги някаде качени и другите. Благодаря предварително и се извинявам, но търсих и в playlistata в youtubе, но и там ги няма. undecided

Тагове:
2
PHP Web Development Basics
nikola.m.nikolov avatar nikola.m.nikolov 832 Точки

На Ангел програмата му крашна, така че от него видео от екрана няма.

0
13/12/2014 22:01:26
velio84 avatar velio84 241 Точки

Можеш да изгледаш и последната лекция на Наков от предния PHP курс (ако все още не си го гледал). Там също има доста неща обяснени за регулярните изрази.

линк към видеото

2
Reath avatar Reath 188 Точки

Здравей! 

За съжаление видеа от екраните няма, аз нямах възможността да пусна видео а на колегата Ангел му crash-на recorder-а. При мен лично през повечето от лекцията екрана ми е zoom-нат и прегледах лично и през повечето от видеото според мен нещата се виждат ясно. Все пак се извиняваме се за неудобството, наистина в повечето случаи screen cast-а е много по-удобен.

Поздрави, Ивелин!

2
thepowerof4 avatar thepowerof4 98 Точки

Тия видеа, тия видеа... и на мен много лошо впечатление ми направиха видеата към регулярните изрази - тая камера си губи фокуса от време на време, но дори и през останалото време си е зор. Тегля ги локално и с разни плеъри с разни енхансмънти се опитвам да ги докарам до гледаеми. Звукът, макар и да не е толкова лош, също причинява известен дискомфорт при гледане. Намирам го за леко кънтящ и с илишен фонов шум.

Иначе да, видях как по едно време изгърмя Камтазията. Приветствам намереното решение... ааа....

Сега с нетърпение очаквам да качат видеото от PHP & MySQL Работилница. Идеалният момент за качване ще е на 17-ти - тъкмо за предаването на екипните на 18-ти.

А от видеото от четврътък по темата все още (май перманентно) има само камера, което качиха кога - в Събота, късно привечер? И да има екранен запис, не е много полезен, ако се качва 4 дни след провеждане. Жалко че няма аналог от предишния курс - видеата на Марио Пешев поне на мен ми идват прекалено "нанагорни".

Ако трябва да дам негативна оценка за нещо от цялото ми обучение в Софтуни, то това е начинът, по който е изпълнено качването на видеа. Те са ни обучанието на онлайнерите. В почти всички случаи прибягвам до видеата от предишния курс - там навсякъде има записи от екран, а и, дано не засегна някого, ще кажа че повечето са записани от човек с преподавателски опит и умения и са ми осезаемо по-полезни. И най-важното - налични са вече и може да ги гледа човек когато са му нужни. Ако трябваше да чакам видеата от текущия курс, не знам как щях да балансирам времето между гледане, писане на домашни, екипен проект и подготовка за изпит.

На фона на проблемите с видеата за подготовка за изпит от JS Basics, текущите единствено подсилват горчивината по темата.

Софтуни, не игнорирайте проблема, макар и сигурно да не ви е единствен.

7
15/12/2014 17:48:12
jabalka avatar jabalka 960 Точки

Дядо Мраз/Коледа ще донесе на СофтУни освен нови зали и нова камера (ако СофтУни е слушкал тая година). Та, още малко и проблемът ще изчезне :)

Поздрави!

5