Pitch Bootcamp ще се състои в периода 19-20 октомври

Pitch Bootcamp НЕ е поредното кариерно събитие. То e ясната формула за успех в кариерен план. По време на събитието ще се научите как да се подобрявате в реално време и да се предизвикате да погледнете себе си от друг ъгъл.

През двата дни на международния кариерен акселератор ще развиете бизнес модел за бъдещата си кариера и ще получите възможност да го представите пред мениджъри и директори от различни сфери. А най-ценното е, че можете да ги попитате лично въпросите, които ви интересуват и да получите персонален кариерен съвет от тях.

През първия ден ще се научите как да изградите силен и впечатляващ личен професионален профил, чрез който да стъпите уверено на пазара на труда. Също така ще се научите как най-добре да подхождате към различните компании и как да изберете тези, които подхождат най-добре на вас.


През втория ден ще приложите всичко, което сте научили на практика и ще се представите пред професионалисти от различни бизнеси. Те ще дадат обратна връзка за представянето ви, съвети за подобрение и контакти, които биха ви били полезни, за да постигнтеш кариерната си цел. Открийте вашия професионален ментор или твоя стаж/работата – мечта! 

Кога: 19 – 20 октомври 2019, от 09:00 до 19:00 часа
Къде: София, бул.„княгиня Мария Луиза“ 9-11, Офисът на PWC

Регистрацията можете да направите ТУК.

Работен език: Английски