DOM -> exercise - > 08.Furniture
Моля за помощ къде са ми грешките?
Моля за помощ къде са ми грешките?
Здравей,
грешката е на ред 65:
result.value += "Average decoration factor: " + avgDecFactor;
понеже не се казали да закръгляш и няма нов ред накрая.
Здравейте :)
За съжаление и аз забуксувах на тази задача, и вече от час търся безуспешно грешката... джъдж ми дава 25/100, нулевия тест минава. Ако може да ударите едно рамо :) Кодът ми е https://pastebin.com/Z9kBHVsK
https://pastebin.com/zFbDR3p9
малки грешки, обърни особено внимание на втората. Едното е че добавяш някакви точки на края на изреченията, които ги няма по условие. Другото е че:
let boughtFurniture = document.getElementsByTagName("textarea")[1].value;
boughtFurniture = ...
е грешно. Трябва да е:
let boughtFurniture = document.getElementsByTagName("textarea")[1];
boughtFurniture.value = ...
Тук е добре да го осъзнаеш защо :)
Леле, наистина, благодаря много... когато напиша boughtfurniture=... всъщност презаписвам стойността на променливата , а не променям HTML -a, както си мисля :)
А относно точките - защо минават на нулевия и първия тест - това за мен е пълна енигма :)
Точно си го усетила.
Относно точките, явно в нулевите тестове проверяват например дали си добавила json в таблицата, а не съдрържанието след buy. Може да пуснеш празно решение и да видиш самите тестове. Например аз това винаги го правя и така виждам от тестовете селекторите с jQuiery и ги ползвам при мен :)
I recently discovered that gcc 10 supports std :: atomic_ref and I play with it. I must say that it can be in the top 5 of my favorite C ++ 20 features. But the question arises: before std :: atomic_ref, was there a way to atomically change a non-atomic type variable in place? I don't really do programming without a App lock in my daily life, so I've never really thought about it, but I'm curious. Also Jason Turner, if you're reading this, consider std :: atomic_ref for a weekly episode of C ++, maybe there are other people who have also slept on this one. mafia fish game download
Още веднъж много благодаря!
+1 Благодаря!