Graphic Design with Photoshop - октомври 2019
Здравейте! От къде мога да изтегля едномесечната демо версия на Photoshop, необходима за този курс?
Здравейте! От къде мога да изтегля едномесечната демо версия на Photoshop, необходима за този курс?
Здравей,
https://www.adobe.com/bg/products/photoshop.html?promoid=PC1PQQ5T&mv=other тук някъде трябва да пише "Изтегли пробна версия", ще ти иска данни за банкова карта, иначе няма да ти даде да го изтеглиш. Само, че дават 7 дни пробен период, а не един месец, както пише в описанието на курса, какво правим при това положение? На 29-ти ще ми дръпнат 24 долара от картата, ако не измисля нещо друго междувременно.
Надявам се, някой да чете и тук, защото не всички имаме профили в помията ФБ. ;)
До преди малко ми показваше, че трябва да кача домашно, без да имам задание за него, сега вече не се вижда. Да разбирам, че домашното се отлага, може би?
Здравейте!
Може ли да попитам каква е втората домашна тъй като и аз нямам фейсбук. Типографски постер ли трябва да направим ? :)
Здравейте, да типографски постер е второто задание, във ФБ не го публикуват когато се отваря тема за качване на домашни, предоставената информация е просто: Този пост е за задание от лекция еди коя си и т.н.
Благодаря! :)