JS Advanced Exam Preparation - July 2019 UnitTesting Judge Errors
Проблема е следния правя си тестовете на Mocha и chai при мен си вървят всичко е зелено. НО! в джъдж ми казва направи 5 теста поне и тогас събмитни. аз му подавам има няма 150 реда тестове, пробвам с малко пробвам с много не става никак... и не знам защо това ми е кода
П.С: При тестването има "отворени тестове" и те като им дам да видя кода ми илюстрират един "счупен" клас, на който предполагам че замисъла е моите "грешни" тестове да не го хващат а той всъщност да е бъгав нали правилно разбирам?
Благодаря за решението колега. Опитвам се да вкарам всичките ми describe във този за конструктора обаче пак не иска.. Ето https://pastebin.com/fwPQ6VMi
тук съм закоментирал всичко надолу /с него и без него все там.../ оставил съм 3 теста нарочно нестнати едно в друго и пак не ми дава никакви точки. "Insufficient amount of tests, you have to have atleast 5 tests!". Тука ги паствам и гледам идентациите обикновенно.
П.С. Това решение образцово ли е... да се притеснявам ли че не ги пиша така?
Съжалявам, не съм експерт в тестването, решението което ти дадох ми попадна от нечий гитхъб.