Искам да науча C++
Здравейте! Скаран съм с програмирането. Трябва да го науча защото ми трябва.Надявам се някой може да ми помогне или дайте линк за някой сайт. Благодаря предварително.
Здравейте! Скаран съм с програмирането. Трябва да го науча защото ми трябва.Надявам се някой може да ми помогне или дайте линк за някой сайт. Благодаря предварително.
Поздравления за желанието. Ето ти един добър източник на лекции Coursera. По една лекция на седмица със задачи за домашно и тестове. И грамота ти дават ако желаеш, срещу заплащане.
Забравих да добавя, че Google е неизчерпаем източник на знания. Ако не искаш да го ползваш, няма да се научиш да програмираш на каквото и да е или то ще е на много начално ниво.
Без английски език няма как. Отдели време и го научи.
Благодаря ти много но има няколко проблема. Единият хубаво че ми даде източник проблема е в англииския. Другият проблем е че търсил съм в интернет но никъде не видях някой сайт как да кажа няма никъде където да видя логиката на програмирането.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE